HTML

Linkek


emmabosstrot

Szerzők


Ügetőbarát


Korábbi szerzők:
LákiLúk (2010 - 2011)

Témáink

2012.06.11. 12:06 Ügetőbarát

FIGYELEM! - Amatőr Fotópályázat Fiataloknak

UPDATE:

Gelencsér Tünde tájékoztatott, hogy a jelentkezési és leadási határidők módosultak, íme a kiegészítés:

"Regisztrációs lapok leadási határideje: 2012.07.23. éjfélig
A fényképek leadásának határideje az érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítva:
2012.07.25. éjfélig
A jelentkezési lapokat és a fényképeket e-mailben várjuk az ugetofotopalyazat@gmail.com címre, vagy leadhatóak (a lapok kinyomtatva, a képek cd-n) a tribün ügető felőli oldalán a recepciónál.

Szombaton (07.21.) ismét lehetősége lesz minden versenyzőnek, szervezett keretek között bemenni a pályára és onnan fotózni. Találkozó 13:30-kor az ügető oldali tribün teraszon! Rövid tájékoztatás után esély nyílik rá, hogy hátra menjünk az istállókhoz fényképezni, majd mindenki kapni fog press-es mellényt, és már mehettek is fotózni a pályára! Várunk mindenkit szeretettel!"

 

A Kincsem Nemzeti Kft. 2012. nyarán fiatalok számára amatőr fotópályázatot hirdet, „Kincsem Park - Ügető - ahogyan én látom..." címmel. A pályázat célja, a lovakért, lóversenysportért rajongó fiatalok biztatása arra, hogy ezt a nem mindennapi sportot jobban megismerjék, megszeressék, elkészített képeiken keresztül népszerűsítsék. Pályázni lehet az Ügető szakág mindennapjairól, versenynapjairól és kiemelt versenyeiről, valamint a háttérmunkáról (tanyák, istállók, résztvevők, lovak, díjátadások) készült fényképekkel.

Fotópályázat kategóriái:
I.: Melegítés – futam előtti képek,
II.: Start képek,
III.: Versenyképek,
IV.: Hétköznapok (tanyák, istállók, felkészülés a versenyekre),
V.: Egyéb életképek (hajtók, istállószemélyzet, lovak, díjátadások),

Nevezés:
Regisztrációs lap kitöltése után, a saját készítésű képeket e-mailben vagy cd-n, várjuk legkésőbb 2012. július 23-ig leadva. Az alábbi adatokat kérjük feltüntetni, a pályázó neve, e-mail címe, életkora, elérhetőségi telefonszáma.
Regisztrációs lap igényelhető: www.kincsempark.hu, Kincsem Park közösségi oldalán, recepció.

Fővédnök: Haál Gábor ügyvezető igazgató
Időpont: 2012. június 01. és 2012. július 23. között

Forrás: magyarturf.hu

Feltételek (a regisztrációs lapról):
- A pályázaton maximum 20 éves fiatalok vehetnek részt. A verseny két életkor kategóriában indul, 15 év alatti és 15 év feletti résztvevők számára.
- Egy pályázó kategóriánként legfeljebb 3 db, saját készítésű képet küldhet be.
- A képek zsűrizését a Kincsem Nemzeti Kft. által felkért zsűri végzi, a döntés ellen fellebbezni nem lehet.
- A pályázat eredményét 2011. augusztus 05-én tesszük közzé a Kincsem Park honlapján és közösségi oldalán, ill. díjátadás a 98. Ügetőderby napján élő közvetítés alkalmával.
- A bemutatásra kerülő képeknél a szerző neve és életkora lesz feltüntetve.
- A pályázó hozzájárul a képek kiállítási, reklám célú és on-line felhasználásához a Kincsem Park honlapján és közösségi oldalán, nem kizárólagos joggal. A beérkezett képeket és a pályázó adatait harmadik félnek nem adjuk át.
- A bemutatott képek beküldői meghívót kapnak a legjobb pályaművekből készült kiállítás megnyitójára. A képek a Panoráma Étteremben kerülnek kiállításra.
- A regisztrációs lap kitöltésével és a képek beküldésével a pályázó tudomásul veszi és elfogadja a feltételeket.

Szólj hozzá!

Címkék: fotópályázat.


A bejegyzés trackback címe:

https://ugetobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr564579270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása