HTML

Linkek


emmabosstrot

Szerzők


Ügetőbarát


Korábbi szerzők:
LákiLúk (2010 - 2011)

Témáink

2010.12.04. 20:00 LákiLúk

Lester verhetetlen volt az Őszi Kísérleti versenyben!

Az évjáratok legjobbjai szálltak harcba a magyar lovak közül, a korát teljes mértékben meghazudtoló Lester ellen, ám még ez sem volt elég. Lester ismét csak jött, látott és győzött. A kétévesek közül nem indult egy ló sem, bár azt hiszem ez nem volt meglepetés. A háromévesek két legjobbja Naná és No Not Me természetesen jelen voltak és bár Naná nem a megszokott hajtójával indult, így is a döntősök közé vártuk.

A futam indulói:

Lester /J. Sagaj/
Masterpiece /Varga S./
Merengő /Nagy F.II./
Nacho Nico /Juhász B./
Naná /Nagyváry A. am./
No Not Me /Lakatos Cs./
Simb Illusion /Kolozsi L./
Taylor Boko /Kovács D./

A futam részletei:
A futam legnagyobb meglepetése már a start után rögtön megtörtént. Naná nagyon szerencsétlenül kezdte a versenyt, ugrott és ezzel elvesztette minden esélyét. A többiek jó startot tudtak venni. Az élről induló No Not Me próbált gyorsan kezdeni, hátha sikerül neki annyira elmenni, hogy kitartson az előnye a célig. Azonban nem tudta lerázni a mezőnyt, főleg nem Lestert, aki a célegyenesre fordulva sebességet váltott és Masterpiece-szel együtt az élre álltak. Kissebb küzdelem után Lester szerezte meg végül a győzelmet hajtójával, Jozé Sagajjal. Lester ezzel megszerezte idei harmadik győzelmét is nálunk és úgy tűnik még nem tervezi a befejezést. Simb Illusion meglepetésre nem kapott szerepet ebben a futamban.

A futam eredménye:

I. Lester /J. Sagaj/ 16,8
II. Masterpiece /Varga S./ 17,7
III. No Not Me /Lakatos Cs./ 19,1
4. Merengő /Nagy. F. II./ 19,6
5. Taylor Boko /Kovács D./ 19,5
6. Simb Illusion /Kolozsi L./ 21,0
7. Nacho Nico /Juhász B./ Távolozva
8 Naná /Nagyváry A. am./ GA.

Írta: Láki

Szólj hozzá!

Címkék: lester masterpiece no not me kiemelt versenyek tenyészversenyek őszi kísérleti verseny


A bejegyzés trackback címe:

https://ugetobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr92471478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása