HTML

Linkek


emmabosstrot

Szerzők


Ügetőbarát


Korábbi szerzők:
LákiLúk (2010 - 2011)

Témáink

2010.07.22. 21:19 Ügetőbarát

Kádor megvédte címét az FVM díjban

Likviditus és Kádor közül előbbinek a startja sikerült jobban és elment vezetni. Kádor a célegyenesben megközelítette két hosszra, majd libasorban tették meg az utolsó előtti kanyart. What a Man a kanyar után indított támadást, de Kádor is támadást indított nem sokkal utána. Hátszázzal a vége előtt Kádor átvette a vezetést, What a Man pedig szorosan a nyomában követte. Kádor biztosan előnye a célban két hosszra csökkent, második What a Man lett, harmadik helyen pedig három ló érkezett két hosszon belül, közülük Likviditus volt előrébb. Merengő végig a mezőny végén versenyzett.

A hatéves Kádornak idén ez mindössze a harmadik futása volt, hiszen az év elején még futott két alkalommal, ám nem túl nagy eredménnyel, nyolcadik és hetedik helyen végzett. Ezután öthónapos pihenőt kapott, és július 10-én a próbafutamban futott 16.6-os idővel tért vissza. Ez alapján sejteni lehet, hogy célzottan erre a versenyre készült.

Kádor korábban kétszer megnyerte a Pannónia díjat, háromévesen pedig a Derby Kísérleti Versenyt.  Apja a kilencvenes évek végének egyik legsikeresebb lova, Zádor. Jelenlegi idomárja és hajtója Varga Sándor.

Szólj hozzá!

Címkék: fvm díja kádor what a man likviditus kiemelt versenyek rendszeresített versenyek


A bejegyzés trackback címe:

https://ugetobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr142169490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása