HTML

Linkek


emmabosstrot

Szerzők


Ügetőbarát


Korábbi szerzők:
LákiLúk (2010 - 2011)

Témáink

2010.12.04. 20:04 LákiLúk

Naná bizonyított a Ménesek díjában!

Naná előző futása alkalmával ugrott a start után, azt a hibáját most a Ménesek díjában igen könnyedén korrigálta megszokott hajtójával, Fazekas Imrével. Kaszás Gergő  kancája bebizonyította idén, hogy a kis tenyésztőket sem szabad figyelmen kívül hagyni. A 12 lovas futamban nem lehetett előre megmondani, hogy ki fog győzni. A háromévesek közül Naná és No Not Me biztos esélyt képviseltek, a négyéveseknél Magna Charta, Masterpiece és Merengő egyaránt jó formákat hoztak magukkal, míg az idősebb korosztályt Illetmény, Kádor és Lézer képviselték.

A futam indulói:

3220 méterről:
Illetmény /Hajnal T./
Kádor /Márton L./
Lézer /Tolnay L./
3200 méterről:
Magna Charta /Vezér E./
Masterpiece /Varga S./
Merengő /Vicen P./
3160 méterről:
Nacho Nico /Juhász B./
Naná /Fazekas I./
Nelson /Horváth Z./
Nemesúr /Lakatos Cs./
Nick Nolte /Kolozsi L./
No Not Me /V. Mazsity/

A futam részletei:
Nemesúr már a start után rögtön hibával kezdett, a többiek jól startoltak. Naná és No Not Me az élre álltak és kicsit sem lassítottak a tempón. Teljesen szétszóródott a mezőny, a vezetőket Nacho Nico követte, majd messze mögötte Nelson. Magna Charta rá nem jellemző módon ugrott és diszkvalifikálták. A második kanyarhoz érve lassan felzárkózott az egész mezőny, az idősebb lovak is ledolgozták a hátrányukat, Illetmény nagyon jól zárkózott. Naná mellé szép lassan felment Masterpiece, Merengő pedig teljesen kiszakadni látszott a mezőnytől, mikor még másfél kör volt hátra a futamból. Kettes fogatokba rendeződött a mezőny, elől Naná és Masterpiece, mögöttük No Not Me és Kádor, majd őket követték Nelson és Illetmény. Masterpiece az élre állt és gyorsított a tempón, Naná a falon tudta őt követni, mögöttük No Not Me és Kádor jöttek még. Kissé széthúzódott a mezőny, Lézer a hatodik-hetedik hely környékén zárkózott. A befutóra fordulva Naná megtámadta Masterpiece-t és egy nagy hajrát követően végül Naná győzött. A harmadik helyre Nelson ért fel, de őt a Versenyintézőség pályaelhagyás miatt később diszkvalifikálta, így a befutási sorrend Naná, Masterpiece és No Not Me lett.

A futam eredménye:

I. Naná 3160m /Fazekas I./ 20,9
II. Masterpiece 3200m /Varga S./ 19,9
III. No Not Me 3160m /V. Mazsity/ 21,1
4. Illetmény 3220m /Hajnal T./ 20,3
5. Merengő 3200m /Vicen P./ 20,8
6. Kádor 3220m /Márton L./ 20,5
7. Lézer 3220m /Tolnay L./ 20,5
8. Nacho Nico 3160m /Juhász B./ 23,4
9. Nick Nolte 3160m /Kolozsi L./ 23,4
10. Magna Charta 3200m /Vezér E./ GA.
11. Nemesúr 3160m /Lakatos Cs./ GA.
12. Nelson 3160m /Horváth Z./ Disq.

Írta: Láki
 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: naná masterpiece no not me kiemelt versenyek tenyészversenyek ménesek díja


A bejegyzés trackback címe:

https://ugetobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr462471975

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jámborné Balog Tünde - EGY PLATANUSRÓL 2010.12.09. 08:15:02

HAGYMALEVELEKSzeretett Öcsémuram!Kied, aki külországokban csudás városokban és tájakon jár-kél, talám nem is tudja, hogy itthon is vagynak régiségek és ritkaságok, s ahhoz, hogy ámuldozzon az utazó, nem kell száz mértföldeket megtenni, elég átmenni a ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása