HTML

Linkek


emmabosstrot

Szerzők


Ügetőbarát


Korábbi szerzők:
LákiLúk (2010 - 2011)

Témáink

2010.09.06. 14:45 LákiLúk

Marcello X nyerte a Marschall József emlékversenyt

 Hannu Voutilainen nem tér haza üres kézzel a Kincsem Parkból, hiszen egy nap alatt sikerült megnyernie a Marschall József emlékversenyt Marcello X sulky-jában, majd két futammal később Parisienne Blue-val megnyerték a 96. Hungária díjat is.
Kicsit részletesebben a Marschall József emlékversenyről:

Egy elképesztően gyors start után páran kiszakadtak kicsit a mezőnytől, Worship (Fazekas Imre) pedig hibázott, valószínüleg nem bírta ezt a tempót már. Marcello X kedvező startszámának köszönhetően jó startot vett, de Like a Virgin pillanatok alatt beérte és átvette tőle a vezetést. Taylor Boko, Lester és Addington követték őket. A második kanyarhoz érve Letter From Om felment Marcello X mellé, a visszavett tempónak köszönhetően nem volt nehéz dolga. A kanyarból kiérve már együtt volt a mezőny, még a start előtt hibázó Worship is fel tudott zárkózni. Like a Virgin és istállótársa, Letter From Om vezettek, de szorosan a nyomukban volt Marcello X és Cash Hammering. Az utolsó kanyarban Like a Virgin és Letter From Om már teljesen egymás mellett versenyeztek, ekkor tudta kivenni Marcello X-et Hannu Voutilainen és megkerülve az előtte versenyzőket, támadást indított. Marcello X az utolsó 100 méteren könnyedén hagyta maga mögött a két olasz kancát, majd a végén Addington-nak is sikerült utat találnia és még az utolsó métereken felküzdötte magát a dobogó harmadik fokára, ezzel maga mögé utasítva Like a Virgin-t. A befutási sorrend végül: Marcello X - Letter From Om - Addington.

A hivatalos eredmény:

I. Marcello X (H.Voutilainen) 1:15,4
II. Letter From Om (P. Romanelli) 1:15,6
III. Addington (B. Mukity) 1:16,6
4. Like A Virgin (V.P. Toivanen) 1:15,8
5. Lester (J.Sagaj) 1:16,1
6. Taylor Boko (V.Mazsity) 1:16,2
7. Cash Hammering (M. Zan) 1:16,3
8. Wings Summerland (J. Sparber) 1:16,3
9. Worship (Fazekas Imre) 1:16,4

 


Fényképek az indulókról:

Marcello X

Taylor Boko
 
Lester

Worship

Addington

Cash Hammering

Like A Virgin

Letter From Om

Wings Summerland

 

Írta: Láki

Szólj hozzá!

Címkék: kiemelt versenyek rendszeresített versenyek marschall józsef emlékverseny marcello x addington letter from om


A bejegyzés trackback címe:

https://ugetobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr412272427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása