HTML

Linkek


emmabosstrot

Szerzők


Ügetőbarát


Korábbi szerzők:
LákiLúk (2010 - 2011)

Témáink

2010.07.17. 11:50 Ügetőbarát

FVM díj a szombati ügetőn, 2010. VII. 17.

Az egy hete tartó hőség miatt a versenyek délután négy órakor kezdődnek a Kincsem Parkban. A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Miniszter díjában, vagy ahogy szinte mindenki emlegeti, az FVM díjban idén nem indul népes mezőny, mindössze hatan lesznek a startnál 18:30-kor.

A hat fős mezőnyben két magyar tenyésztésű ló áll starthoz Kádor, Zádor fia és Merengő, Belami fia. Merengő, aki tavaly Vincennes-ban megjavította az abszolút magyar rekordot, mostanában nem találja önmagát, a Négyévesek nagydíjában és a Nemzeti díjban is ugrott, legutóbbi formája (17,9) kevésnek tűnik. Kádor, a verseny címvédője próbafutam után indul. Likviditus a dán import kanca hétszer futott eddig, ebből három helyezése van, de mindig a tűz közelében végez. Taylor Boko áprilisban futotta új egyéni rekordját (hatvan méterrel rövidebb távra, 16,6), azóta nem futott, mindig pénzes helyen végez. What a Man és Simb Illusion futásánál kérdéses, a múltheti badeni kétfutásos verseny után mennyire pihenték ki magukat.

A versenynapon a tulajdonosok a szokásostól eltérő módon is megmérkőzhetnek egymással a Tulajdonosok hajtása hendikep két futamában. (16:30, 17:30)  A nap további futamait korábbi FVM-nyerőkről - Üzér (2000), Olló (1989), First Dust (1991) és Peki van Kemp (1999) után nevezte el a versenytitkár.

Szólj hozzá!

Címkék: fvm díja kiemelt versenyek rendszeresített versenyek


A bejegyzés trackback címe:

https://ugetobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr302157089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása