HTML

Linkek


emmabosstrot

Szerzők


Ügetőbarát


Korábbi szerzők:
LákiLúk (2010 - 2011)

Témáink

2010.06.28. 06:02 Ügetőbarát

Masterpiece vezeti az Ügetőkupát 25 ponttal

1960 óta a Kiemelt és rendszeresített versenyekkel együtt minden évben kiírják a Magyar Ügetőkupa pontversenyét. Az év folyamán 21 versenyben gyűjthetnek előre meghatározott mennyiségű pontot az első négy helyen végző lovak. A versenysorozat a magyar idomításban álló lovakra korlátozódik, így ha külföldi tréningből érkezett lovak hódítanak el helyezéseket a nagydíjakban, akkor az első négy legjobb magyar trénnigből érkezett ló között oszlanak meg a pontok.

Mivel Simb Illusion évközben sajnálatos módon doppingügybe keveredett, elveszített 9 pontot, amely a Bródy emlékverseny megnyerése ill. a Pulay emlékversenybeli második helye alapján járt neki. (Az említett futamok eredményeit is javítottam a Kiemelt versenyek menüpont alatt) Ennek leginkább Imike örülhet, aki így +4 ponttal gazdagodott, de több pont jár Taylor Boko, What a Man és London helyezéseiért is. A pontversenyt komoly előnnyel vezető Masterpiece a fenti két futamban nem volt érdekelt.

Idén az állás 10 futam után a következő:
I. - 25 pont - Masterpiece
II. - 13 pont - Imike
III-IV. - 12 pont - Naná és Kiskarcsi
V-VII. - 10 pont - No Not Me, Taylor Boko, What a Man
VIII-IX. - 6 pont - Noir Desir és Magna Charta
X-XI. - 5 pont - Jessie James és Nemesúr

Masterpiece a Májusi nagydíjban, majd a Négyévesek nagydíjában sem talált legyőzőre. A 101. Nemzeti díjban harmadik helyezést szerzett. Hajtója minden esetben Varga Sándor volt. Masterpiece tavaly, még Fazekas Imrével:

Szólj hozzá!

Címkék: naná imike masterpiece kiskarcsi ügetőkupa


A bejegyzés trackback címe:

https://ugetobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr472115034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása