HTML

Linkek


emmabosstrot

Szerzők


Ügetőbarát


Korábbi szerzők:
LákiLúk (2010 - 2011)

Témáink

2010.09.03. 22:31 LákiLúk

Marschall József emlékverseny, 2010. IX. 4.

Bombaerős mezőny áll starthoz idén a Marschall József emlékversenyben! Sajnos ebben az erős mezőnyben egyetlen magyar tenyésztésű ló sem szerepel, de egy magyar hajtó mégis versenybeszáll, Fazekas Imre személyében, aki a kitűnő származású kanadai mén, Worship sulkyjában versenyez majd. Nézzük hát az indulókat!

1, MARCELLO X (Hannu Voutilainen)
2, TAYLOR BOKO (Veljko Mazsity)
3, LESTER (Joze Sagaj)
4, WORSHIP (Fazekas Imre)
5, ADDINGTON (Branislav Mukity)
6, CASH HAMMERING (Milan Zan)
7, LIKE A VIRGIN (Veli Pekka Toivanen)
8, LETTER FROM OM (Paolo Romanelli)
9, WINGS SUMMERLAND 
(Josef Sparber)


 

MARCELLO X (DE)
Német tenyésztésű, 9 éves pej herélt.
Apja: S.J.'s Photo
Anyja: Action Please
Trénere és hajtója: Hannu Voutilainen
Rövidtávú rekordja: 1:15,9
Utolsó öt futásából háromszor sikerült neki nyerni, egyszer volt ötödik és egyszer galoppozott. Utolsó versenyeit közép-, illetve hosszútávon futotta, kérdéses, hogy rövidtávon tudja-e majd tartani a lépést a sprinterekkel. Hiba nélkül, kissé ellassúzott futam esetén dobogós esély.

TAYLOR BOKO (SE)
Svéd tenyésztésű, 9 éves világospej mén.
Apja: Express Ride
Anyja: Elisabeth Boko
Trénere és hajtója: Veljko Mazsity
Rövidtávú rekordja: 1:13,8
Taylor Boko a futam egyetlen magyar tulajdonban levő résztvevője. Utolsó öt futása során folyamatos javulást mutatott, kétszer sikerült nyernie, egyszer második volt és kétszer negyedik. Utolsó futása alkalmával remek 15,5-ös idővel sikerült nyernie. További javulással, vagy lassú verseny esetén ő is dobogós esélyt képvisel.

LESTER (DE)
Német tenyésztésű, 14 éves pej mén.
Apja: Gridiron Lad
Anyja: Monique
Trénere és hajtója: Joze Sagaj
Rövidtávú rekordja: 1:13,3
Remek képességű ló, többször is versenyzett már a Kincsem Parkban. Utolsó öt futásából kétszer nyert, előtte pedig háromszor volt harmadik. Állandó hajtójával, Joze Sagajjal nagyon jó párost alkotnak, előnyükre válhat, hogy már ismerik a pályát. Nagy formában van az öreg mén, itt is nyerhet.

WORSHIP (CA)
Kanadai tenyésztésű, 8 éves pej mén.
Apja: Enjoy Lavec
Anyja: Beautiful Bloom
Trénere: Milan Zan
Hajtója: Fazekas Imre
Rövidtávú rekordja: 1:11,2
Worship sulky-jában most nem a megszokott hajtója Milan Zan ül majd, hanem az egyik legjobb magyar idomárhajtónk, Fazekas Imre. Worship utolsó öt futásakor kétszer volt második, egyszer negyedik, egyszer hetedik és egyszer galoppozott. Ez alapján az öt futása alapján nem mondható stabil esélyesnek, de kedvezne neki ha lassú versenyt futnának. Így is pénzért futhat.

ADDINGTON (DE)
Német tenyésztésű, 8 éves sárga mén.
Apja: Diamond Way
Anyja: Armbro Edith
Trénere és hajtója: Branislav Mukity
Rövidtávú rekordja: 1:12,3
A rövid-, közép- és hosszútávon is jól versenyző Addington utolsó öt futása alkalmával csupán egyszer nem nyert, akkor 15,6-os idővel lett negyedik. Jó formája ajánlja őt, nagy esélyese a futamnak, mindenképpen számolni kell vele.

CASH HAMMERING (SE)
Svéd tenyésztésű, 10 éves pej mén.
Apja: Alf Palema
Anyja: Sue Hammering
Trénere és hajtója: Milan Zan
Rövidtávú rekordja: 1:13,3
Cash Hammering utoljára egy kétfutásos versenyben futott, ahol elsőre remek 14,1-es idővel lett második, majd egy 14,6-os idővel sikerült nyernie a második részében a futamnak. Alapvetően megbízható lónak tűnik, bár utolsó öt futásából egyszer alaposan alul maradt a formáinak, de az előtt és után is remek időket ügetve versenyzett. Nem lenne nagy meglepetése a futamnak, jó futása várható.

LIKE A VIRGIN (IT)
Olasz tenyésztésű, 5 éves pej kanca.
Apja: Coktail Jet
Anyja: Tiramisu Hanover
Trénere: Paolo Romanelli
Hajtója: Veli Pekka Toivanen
Rövidtávú rekordja: 1:13,7
Like a Virgin rövidebb távokon versenyzett az elmúlt öt versenye alkalmával. Nagy kérdés, hogy a nem sokkal, de hosszabb táv és az ismeretlen pálya mennyire okoz majd neki gondot. Utolsó versenyét könnyen nyerte a jelenlegi rekordját is ekkor szerezte. Ha meg tudja ismételni azt a futását, akkor biztosan dobogós helyen végez, nyerhet is.

LETTER FROM OM (IT)
Olasz tenyésztésű, 5 éves pej kanca.
Apja: Angus Hall
Anyja: Time to Believe
Trénere és hajtója: Paolo Romanelli
Rövidtávú rekordja: 1:12,7
Letter From OM a futam talán legnagyobb esélyese. Utolsó öt futása során mindig dobogón állt, kétszer volt első, egyszer második és kétszer harmadik. Remek időket fut folyamatosan, nem régen szerezte rövidtávú rekordját is és azóta még egyszer megfutotta azt az időt, egy tizedmásodperc híján. Bombaformában van a ló, ha sikerül jó startot vennie és élre állnia, akkor igen könnyen nyerheti a futamot.

WINGS SUMMERLAND (NL)
Holland tenyésztésű, 6 éves pej herélt.
Apja: Our of the Blue
Anyja: Key to Success
Trénere: Martin Geineder
Hajtója: Josef Sparber
Rövidtávú rekordja: 1:13,0
A német színekben versenyző herélt az elmúlt öt futása során inkább középtávon futott, kisebb-nagyobb sikerekkel. Ebből az öt futásból háromszor tudott nyerni, egyszer ötödik volt, és az utolsó versenyében ugyan csak kilencedik helyen végzett, de remek 15,3-as időt ügetett. Ebben a mezőnyben ez az idő kevésnek ígérkezik a győzelemhez, javulással viszont pénzért futhat.

Írta: Láki

Szólj hozzá!

Címkék: like a virgin lester taylor boko kiemelt versenyek rendszeresített versenyek marschall józsef emlékverseny marcello x worship addington cash hammering letter from om wings summerland


A bejegyzés trackback címe:

https://ugetobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr552264133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása