HTML

Linkek


emmabosstrot

Szerzők


Ügetőbarát


Korábbi szerzők:
LákiLúk (2010 - 2011)

Témáink

2010.08.10. 22:00 LákiLúk

Lucky Luke nyerte a Pannónia díjat!

A versenynap  talán legizgalmasabbnak mondható futama volt az idei Pannónia díj. Nagyon erős mezőny állt a starthoz. A fogadók nagy kedvence Masterpiece volt, ám nagy meglepetésre mégsem ő lett a győztes. Lucky Luke, Lakatos Csabával kocsijában nagyszerű stílusban utasította maga mögé a végig az élen versenyző Lézert és az egyre jobb formába lendülő Merengőt. A Pannónia díj végeredménye a következő lett: 

I. Lucky Luke (Lakatos Csaba) 16,4
II. Lézer (Tolnay László) 16,5
III. Merengő (Nagy Ferenc II.) 16,6
IV. Magna Charta (Vezér Emese) 16,8
V. Masterpiece (Varga Sándor) 17,0
6. Menedzser (Márton Lajos) 17,6
7. Mariska (Kolozsi László) 20,6
8. Lencsi (Fazekas Andrea am.) 24,3 - Távolozva

Lássuk most a verseny részleteit!

Lencsi sajnos még a start előtt hibázott, így teljesen kiszakadt a mezőnytől és már esélye sem volt hogy beérje őket. Lézer, Mariska és Magna Charta vették a legjobb startot, közülük is Lézer volt az, aki magára vállalta a vezetést. Az első kanyarból kiérve Lakatos Csaba Lucky Luke-kal a negyedik helyről elkezdett felzárkózni és még a második kanyar előtt sikerült élre állni és kicsit visszább fogni a tempót. Mikor a második kanyarhoz értek, Magna Charta felment Lucky Luke mellé. Ekkor harmadik helyen volt Lézer, mögötte Mariska, Menedzser és a sort Merengő zárta Masterpiece-szel. Lencsi nem tudott felzárkózni. Mikor már csak 600 méterre voltak a céltól, Magna Charta támadást indított és könnyedén megelőzte Lucky Luke-ot. Ekkor úgy látszott, hogy a csata Magna Charta, Lézer és Lucky Luke között fog eldőlni, Menedzser ekkor még jól tartotta magát Lézer mellett, de Masterpiece-t már erősen bíztatni kellett. Az utolsó kanyarból kiérve a sorrend Magna Charta, Lucky Luke, Lézer és Merengő volt. A célegyenesben nagyon izgalmas csatát láthattunk, Lucky Luke az élre tört, Lézer szorosan a nyomában volt és támadta őt. Eközben Magna Charta teljesen elfáradt. Merengő nagy lendülettel ügetett a vezető kettős után és egy szoros, izgalmas küzdelem után végül a befutási sorrend Lucky Luke, Lézer, Merengő lett. Remek taktikai verseny volt, azt hiszem mindenki nevében mondhatom, hogy minden perce élvezetes volt és izgalmas.

Ez volt Lakatos Csaba és Lucky Luke első nagydíj győzelme. Csikó korától résztvevője Lucky Luke szinte minden korosztályos kiemelt versenynek, (kivéve a Derby Kísérletit és a Derbyt sérülés miatt) eddig mégsem sikerült, csak díjakban és hendikepekben nyernie vele Lakatos Csabának. Ezért a győzelemért már igazán megdolgoztak és remek taktikai verseny után állhattak a dobogó legfelső fokára. Gratulálok!

Lucky Luke (2005. IV. 15., pej mén)
Apja: Copiad
Anyja: Eugénia
Anyai testvére: Noix (apja: El Santana)
Tenyésztője: Lucky-Press Kft, Czinege Erika
Tulajdonosa: Bauer és Tűzkő istálló
Trénere: Lakatos Csaba

Fényképek a futamról:

Mariska (Kolozsi László)

Lézer (Tolnay László)

Lucky Luke (Lakatos Csaba)

Magna Charta (Vezér Emese)

Masterpiece (Varga Sándor)

Merengő (Nagy Ferenc II.)

Menedzser (Márton Lajos)

Lencsi (Fazekas Andrea am.)

Írta: Láki

Szólj hozzá!

Címkék: menedzser lucky luke merengő lézer mariska magna charta masterpiece lencsi pannónia díj kiemelt versenyek tenyészversenyek


A bejegyzés trackback címe:

https://ugetobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr512209400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása