HTML

Linkek


emmabosstrot

Szerzők


Ügetőbarát


Korábbi szerzők:
LákiLúk (2010 - 2011)

Témáink

2011.02.18. 12:00 LákiLúk

Sennyey Géza emlékverseny 2011. II. 19.

Igen erős mezőny áll starthoz az idei év első kiemelt futamában, a Sennyey Géza emlékversenyben. A 9 lovas mezőnyben vannak olyan lovak akik még idén nem álltak starthoz, így nem tudhatjuk milyen formával jelentkeznek ebben a nehéz versenyben, de vannak akik már bizonyították, hogy mit tudnak így az év elején. A Sennyey Géza emlékverseny mellett a nap másik két érdekes futama az Anett June díj és a Segédhajtó kupa hendikep második futama. Most pedig lássuk a futamok részleteit:

Sennyey Géza emlékverseny indulói:

1. What a Man /Nagy F.II./
2. Globus /Dénes Á./
3. Imike /Kovács D./
4. Merengő /Vicen P./
5. Simb Illusion /Kolozsi L./
6. Taylor Boko /V.Mazsity/
7. Lali Király /Márton L./
8. Lencsi /Papp I./
9. Magna Charta /Csordás E./

Véleményem a futammal kapcsolatban:
What a Man és Simb Illusion múlthéten elég gyengén szerepeltek idei első futásukra, az a verseny hozhatott a formájukon, küzdhetnek a dobogóért. A Hico istálló két lova Globus és Taylor Boko idén még nem futottak, kérdéses, hogy milyen formában vannak. Ha a tavalyi tudásukat nézzük, mindenképp esélyeseknek számítanak. Imike igen jól kezdte az idei évet, mindenképpen dobogós esélyt képvisel. Merengő új idomárhoz került, de idén még ő sem futott. Javulással meglepetést okozhat. Lali Király hosszú pihenő után tért vissza és rögtön sikerült neki a dobogó legfelső fokára állnia. Győzelme nem lenne meglepő, számolni kell vele. Lencsi ha nem hibáz utolsó futása alapján dobogóra állhat itt is. Magna Charta idén már futott 1800 méteres távon és fantasztikus 16,9-es idővel nyert. Ha ezt meg tudja ismételni, győzhet is.

Anett June díj indulói:

1960 méter
1. Magda /Hegedűs S.am./
2. Nobody /Csordás E./
3. Montgomery /Rácz J./
4. Lamella /Fazekas I./
5. Jávorszarvas /Vicen P./
1980 méter
6. Menedzser /Márton L./
7. Lézer /Tolnay L./
8. Káma /Nagyváry Andrea am./

Véleményem a futammal kapcsolatban:
Magda hosszútávon pénzért futott, ha jól sikerül neki a start dobogós helyen végezhet. Nobody régen versenyzett idomárhajtójával, javulással meglepetést okozhat. Montgomery nagyon jó formában van, győzelme sem lenne meglepetés. Lamella a győzelemért küzdhet. Jávorszarvas ha nem hibázik akkor pénzért futhat. Menedzser legutóbb hosszútávon nyert jó időben, térhátránya ellenére megint nyerhet. Lézer ennél erősebb mezőnyben volt harmadik utolsó futásakor, most könnyen nyerhet ha jól sikerül a start. Káma autóstartos futamokban jó időt ügetve nyert kétszer, triplázhat.
 

Segédhajtó kupa hendikep második futamának indulói:

1. Georgia /Molnár Kata/
2. Larissza /Karács L./
3. Hetita Nevi /Márton L./
4. Miller /Földi P./
5. Jegyzőnő /Fejér Kornélia/
6. Ivory Boy /Boros K./
7. Napfény /Horváth Gy./
8. Lili Lobell /Szennovitz Adél/
9. Ildóka /Szabó Melinda/

Véleményem a futammal kapcsolatban:
Georgia fordulóstartos futamban sokáig vezetett, kedvező startszámának köszönhetően javulással számíthat. Larissza most pénzért futhat. Hetita Nevi ha megismétli utolsó futását, dobogós esélyt képvisel. Miller győzelme nem lenne meglepetés. Jegyzőnő megszokott hajtónőjével tovább javulhat, meglepetést okozhatnak. Ivory Boy legutóbb lassú futamban jól szerepelt, kérdés mire képes jelenlegi hajtójával. Napfény az egyetlen a futamban aki idén még nem futott, ha jó formában van pénzért futhat. Lili Lobell idén még nem igazán talált magára, sokat kell még javulnia. Ildóka remekül kezdte az évet, ha meg tudja ismételni azt a futást, győzhet.

Írta: Láki

 

Szólj hozzá!

Címkék: kiemelt versenyek sennyey géza emlékverseny


A bejegyzés trackback címe:

https://ugetobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr702662642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása