HTML

Linkek


emmabosstrot

Szerzők


Ügetőbarát


Korábbi szerzők:
LákiLúk (2010 - 2011)

Témáink

2010.08.09. 02:09 Ügetőbarát

Két kis tenyésztő nagy öröme

Két kis tenyésztő hatalmas sikerét hozta 2010-es Derby-nap. Sajnos azóta mindketten felhagytak az ügetőtenyésztéssel, de bízzunk benne, hogy a  tegnapi siker erőt ad nekik a későbbiekben a folytatáshoz - és a tenyésztésbe való visszatéréshez.

A versenynapról információk, képek és beszámoló holnap este következik, de íme egy kis ízelítő.

Pannónia díj - LUCKY LUKE

Lucky Luke, az ötéves mén nyerte a Pannónia díjat. Ez a nagydíj a mén első nagyverseny sikere. Háromévesen sérüléssel küzdött, így ki kellett hagynia a Derbyt, de ezen kívül minden korosztályos verseny startjánál ott volt.

Czinege Erika és nővére Judit, a győztes Lucky Luke tenyésztői. “Megcsináltuk! Nyertünk egy Pannóniát!

96. Magyar Ügetőderby - NANÁ

Naná, a friss Derby-nyerő puszit kap az orrára - megkockáztatom - a világ legboldogabb emberétől, a tulajdonos-tenyésztő Kaszás Gergőtől.

Kaszás Gergő könnyei patakokban folytak a győztes tiszteletére játszott Himnusz alatt. “Ha ki tudnék tenyészteni én is egy lovat, amely három perc alatt egymillió eurót nyer, az nem lenne semmi! De kitenyésztem, addig nem nyugszom.” - nyilatkozta korábban. Ad astra!

Naná, a 96. Magyar Ügetőderby nyerője. A kanca káprázatos új korosztályos pályarekordban és versenyrekordban győzött a patinás futamban.

Szólj hozzá!

Címkék: lucky luke naná kaszás gergő 96. magyar ügetőderby pannónia díj czinege erika


A bejegyzés trackback címe:

https://ugetobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr802208613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása